Излезе наръчник за сбъдване на желания🌟 статия в Телеграф

Излезе наръчник за сбъдване на желания🌟 статия в Телеграф

❤️Благодарим на ТЕЛЕГРАФ за отразяването
🌟Излезе наръчник за сбъдване на желания🌟
Основателката на Академия „Щастлив живот“ споделя опит в новата си книга
Възможно ли е да има специалист по сбъдване на желания? Но не в приказките или във филмите за супергерои, а тук, сред нас?
Стояна Нацева е напът да докаже, че разбира от тази магическа материя. Тя е успешен консултант по личностно развитие, автор на бестселъри и основател на Академия „Щастлив живот“ с над 280 000 последователи във Фейсбук, а тази година спечели и куп отличия – последното засега е за писател и ментор на 2022-ра, от Националните награди за мода, шоу и бизнес в Бургас. „Вече ми е трудно да си представя какво още мога да си пожелая“, пошегува се призьорката след награждаването в клуб „Модерен театър“. Пак там тя представи новата си книга „Дневник на вълшебствата. Как да се научим да сбъдваме своите желания“.

В нея Стояна споделя личния си опит и основната философия зад упражненията, които като че с вълшебство разрешават проблеми и помагат в достигането на мечтите. Всеки може да го направи, стига да вярва в себе си, да тренира въображението си, да има чувство за хумор и желание за игра. С други думи, „да се свърже с вътрешното си дете“.
Но как да се настроим на подходящата вълна? Ето и част от съветите в книгата:

• Забравете предразсъдъците, очаквайте да ви се случват хубави неща! Когато черна котка ви пресече пътя, не се вкисвайте: Ужас, какво ли ще се обърка днес! Вместо това си кажете: Леле, това е на пари! Не се измъчвайте, ако загубите нещо, това се случва с причина – може би Бог е решил така, за да не загубите здраве.

• Изхвърлете всичко грозно и непотребно около вас, а останалите неща превърнете в предмети на силата, те ще ви зареждат с енергия. Дайте им специален смисъл – нека са вълшебни химикалки, късметлийски блузи или телефон за хубави новини.

• Не губете енергия, като предъвквате неуспехите си. Премахнете негативизма от вашия живот! Дайте си сметка какво ви трови, а после му избягайте. Може да са черните хроники по новините, може да са роднини, които обичат да се оплакват. Просто спрете да се срещате с тях и да пускате вечер телевизора.

• Вдъхвайте си увереност – ако сами не си вярвате, хората ще го „четат“ от вашето информационно поле и ще се държат към вас по съответния начин.

• Свикнете да откривате хубаво в лошото, прилагайте рефрейминг – техниката за преработване на негативните преживявания. При уволнение например може да си кажете: „Слава богу, вече няма да ставам рано и да се тъпча в градския транспорт! Ще се видя с приятелите, а после все ще измисля нещо.“

• Научете се да действате, вместо напразно да чакате промяната да се случи отвън. Вълшебникът не зяпа, а сбъдва!

❤️ ДНЕВНИК НА ВЪЛШЕБСТВАТА😍

Книга “Дневник на вълшебствата”

Leave a Reply

Your email address will not be published.