Стояна Нацева с GRAND PRIZE UNIVERSE 2022 във Виена за менторство, коучинг ,констелации, личностно и бизнес развитие метод DIRECT CHANGE SOLUTION

👑На 1 октомври във Виена на пищна церемония в хотел Аркол, г-жа Стояна Нацева бе удостоена с високата Международната бизнес награда Grand Prize Universal 2022 за Менторство, личностно и бизнес обучение и развитие и създаването на уникалния метод DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS ®️. Стояна е първият български ментор, отличен с толкова високо международно отличие.
Тази година компанията Академия Щастлив Живот, учредена от Стояна, беше отличена с високото национално отличие КОМПАНИЯ на 2022 година в категория Обучения Бизнес и Личностно развитие на събитие, организирано от списание Бизнес Лейди.
Стояна Нацева получи голяма награда Бизнес дама на годината в конкурса на Дамски Бизнес клуб на високи токчета през март, също така беше й присъден големия приз Дама на 2022 година в категория Будител и Първа дама Ментор Личностно и Бизнес израстване през май тази година.

Методът на Директните промени е сертифициран и патентован като европейска марка и се фокусира върху работа с подсъзнанието на човека. С негова помощ можете да станете специалист, който чрез лесни и екологични подхвати влияе екологично на дълбоките подсъзнателни процеси на клиента, чрез разкриване на динамиката на проблема и трансформиране чрез положителни и дълготрайни изменения.

🌟 Доверете се на качеството! АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ е отличена за Компания на годината за 2022 в категория ОБУЧЕНИЯ ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ 🌟🌟🌟🌟🌟

Leave a Reply

Your email address will not be published.