Интервю на госпожа Стояна Нацева
за списание “Български Предприемач”

В това интервю, ще използваме възможността да представим Стояна и нейните лични и професионални успехи на нашите читатели.
Ще ни разкажете ли повече за себе си и с какво се занимавате в момента?

Здравейте, казвам се Стояна Нацева – ментор системно развитие на личността и бизнеса, щастлива съпруга и майка на две чудесни деца. Основател съм на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, специализирана в провеждането на обучаващи курсове, консултации и менторство в областта на личностното и бизнес развитие.

Стояна Нацева с награда Бизнес дама 2023 Международна професионална асоциация

Основателката на Академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева спечели още една престижна награда – на 26 февруари тя бе обявена за „Бизнес дама на годината”. Това е пореден приз за Стояна – през 2022 година тя получи най-много номинации от публиката и бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество „Златно токче“

Интервю на Стояна Нацева за Бизнес Лайфстайл ТВ
Как Стояна Нацева за 3 години създаде империя?

Нова статия в Обекти за ДНЕВНИК НА ВЪЛШЕБНИКА

КАК ДА СБЪДНЕМ ЖЕЛАНИЯТА СИ?

Нова статия в Обекти за ДНЕВНИК НА ВЪЛШЕБНИКА

Всички обичат маскарадите – можеш да се престориш на някой друг и хубавичко да се повеселиш от негово име, но да не се притесняваш какво ще си кажат хората. Тоест да си поиграеш, без да те спира отрезвяващата мисъл, че вече не си дете. А това сигурно е сред основните причини Хелоуин да става все по-популярен празник, не само сред най-малките.

Госпожа Стояна Нацева с награда GRAND PRIZE UNIVERSE 2022 във Виена

На 1 октомври във Виена на пищна церемония в хотел Аркол, г-жа Стояна Нацева бе удостоена с високата Международната бизнес награда Grand Prize Universal 2022 за Менторство, личностно и бизнес обучение и развитие и създаването на уникалния метод DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS ®️. Стояна е първият български ментор, отличен с толкова високо международно отличие.

Госпожа Стояна Нацева на корицата на списанието “Жената днес”

– Госпожо Нацева, Вие сте основател на Академия „Щастлив живот“, какво за Вас лично означава да живееш щастливо?

Знам, че за мнозина ще прозвучи малко нескромно – сякаш само аз разбирам, (че и обяснявам), как се живее щастливо, а толкова много древни мъдреци и съвременни философи са се трудили над формулата на щастието. Но аз съм от тези, които първо четат, а после пишат; първо учат, а после преподават. Затова нека да започна оттам, че много харесвам една мисъл, приписвана на Ейбра хам Линкълн: „Повечето хора са толкова щастливи, колкото са решили да бъдат“. Срещала съмя и в друг вариант, там преводът като че ли е по-точен: „…колкото са си разрешили…“. И в двата случая говорим за това, че човек избира да бъде щастлив. А не да се жалва за лошия си късмет и да очаква някой друг да поеме отговорността за неговия живот.

Госпожа Стояна Нацева с приз Първа дама 2022, отразено от BNEWS

Стояна Нацева с отличие Ментор и Личностно и Бизнес развитие

Добрите новини около бизнесдамата на 2022г. Стояна Нацева не секват в последните месеци, а наградите за труда й валят една след друга. Основателката на Академия Щастлив Живот се похвали в кратко емоционално видео в социалните мрежи с отличието, което й бе връчено на церемонията по раздаване на годишните награди First Lady – приза “Мисис България Първа дама 2022 – Ментор личностно и бизнес израстване“ .

Интервю на госпожа Стояна Нацева в CODE FASHION TV за наградата МЕНТОР БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ 2022

Тайната на успеха с госпожа Стояна Нацева – интервю и корица на списание BANKER SPECIAL

– Госпожо Нацева, защо основахте Академия Щастлив Живот и каква е концепцията й?

Преминала съм много международни обучения за коучинг, констелации и менторство по международни стандарти в чужбина. Установих, че в България липсва цялостна система, чрез която човек може да подобри живота си – обработка на миналото чрез констелации и проектиране на бъдещето чрез коучинг метода. И създадох Академия Щастлив Живот, за да помагам на хората бързо и лесно да решават проблемите си. Първоначално в мен се появи осъзнаването, че има какво да дам на хората и желанието да напиша книга за любов към себе си. Смятам, че чрез любовта към себе си, можем да разкрием потенциала си и да даряваме любов и на другите.

Будителката Стояна Нацева учи на щастлив живот

Според авторката на шест бестселъра, Стояна Нацева, разковничето е в създаването на собствена система от ценности.

Според писателката хората са огледала – реагират към нас така, както ние реагираме към себе си

Основателката на Академия “Щастлив живот” Стояна Нацева спечели поредната си престижна награда – “Будител на годината” на конкурса “Мисис Дама’2022”. Това е втори приз за нея за една седмица – преди това бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество “Златно токче”. Този двоен успех отбелязва нейните постижения в сферата на личностното развитие у нас.

Интервю на госпожа Стояна Нацева в CODE FASHION TV за наградата БУДИТЕЛ 2022

IAPTC раздаде годишните си награди

IAPTC раздаде годишните си награди.
Връчиха статуетки на най-добрите треньори по личностно развитие у нас
Основателката на Международната асоциация на професионалните терапевти и треньори (IAPTC) Стояна Нацева поздрави лично най-успешните членове на организацията в България за изминалата 2021 година. Тя връчи призовите статуетки по време на церемонията в столичния хотел „Вега“ в неделя, 3 април.

Интервю на Стояна Нацева в БНР
за Закуска на тревата

Психическото и емоционално насилие – умението на жените да го познаят и съответно да му се противопоставят. На какво се дължи тази своеобразна слепота към нещо, което не само руши връзката, но и личността?

Интервю със Стояна Нацева в HEALTHY MORNING за изобилието, любовта и щастието

– Винаги си усмихната. Твоята усмивка е наистина зареждаща.
Как го постигаш – има ли рецепта за това, защото все по-често виждам сърдити  и намръщени хора?

Рецептата за щастлив живот е до това всеки да установи за себе си какво го прави щастлив.

Интервю на госпожа Стояна Нацева за успеха CODE FASHION TV

– Като една изключително успешна и вдъхновяваща жена, бихте ли ни разказали повече за пътя към успеха?

Смятам, че всяка една жена е родена за успех. Смятам, че във всеки един от нас има духа на предприемача.

Интервю на Стояна Нацева за родовите травми в Refresh

Благодаря за поканата и за интереса към тази толкова важна и толкова подценявана тема за силата на рода и на родовите енергии, които ни влияят.

Женско предприемачество – интервю
със Стояна Нацева за Refresh

Във време на криза е най-естествено е да говорим по темата за изобилието и за това как да постигнем финансова стабилност. Особено актуална тема за дамите ….

Интервю с г-жа Стояна Нацева за “София Лайф”

Здравейте, Стояна. Вие сте мотиватор и създател на Академия Щастлив живот. Кое е онова нещо, което трябва да направим, за да намерим баланса в себе си и да бъдем щастливи?

– За да намерим баланса в себе си, първо трябва да опознаем и обикнем себе си. Когато опознаем достатъчно добре себе си, приемем и одобрим себе си, тогава започват да се случват чудеса. Повечето хора мислят на ниво обкръжение – каквото имам около мен – това е мерило за това кой съм аз. Само познанието и само развитието на личността всъщност водят до драстична промяна в живота ни, защото се замисляме за причините да се чувстваме ….

ИНТЕРВЮ с госпожа Стояна Нацева за списание ВАГАБОНД

– От какво зависят щастието и успехът?

– Истинският ключ към щастието е балансът. Ние сме тук преди всичко за да развием своя божествен потенциал, да сбъднем мечтите си, като живеем в мисията си и помагаме на другите. Първото правило, което следвам, е да живея в любов.
Всичко, което е направено с любов, разцъфтява и носи великолепни плодове, а саморазвитието и постоянното обучение и надграждане са ключът към личния и обществен прогрес. Вярвам в творческия процес като жизнен подход във всички сфери на живота.
Резултатите на които се наслаждавам само потвърждават моите убеждения. Аз съм щастливо омъжена с две прекрасни деца, пътешестваща и весела душа. Написала съм шест великолепни книги, които са продадени в над 40 000 екземпляра. Развивам успешен бизнес – Академия Щастлив Живот е лидер в областта на обученията за личностно развитие в България. Създател съм на патентованата и международно призната система за коучинг и констелации Direct Change Solution. Основател и председател съм на Международната Професионална Асоциация на